Družbena Odgovornost

Na IOS-u se zavzemamo za medsebojno spoštovanje, primeren dialog med zaposlenimi in etiko obnašanja in poslovanja. V ta namen se občasno družimo na izletih, športnih dogodkih, kjer poskušamo tudi na neformalni način povezovati zaposlene. Velik poudarek pa dajemo tudi izobraževanju zaposlenih in jih vzpodbujamo, da nadaljujejo svoja izobraževanja z nadaljevanjem študija oziroma z neformalnimi oblikami izobraževanja.

01.06.

2020

Doniranje antibakterijskega razkužila za roke StaySafe Zvezi Prijateljev Mladine Maribor

Podjetje IOS, d.o.o. iz Maribora, je v času koronavirusa razvilo lastno dezinfekcijsko sredstvo za roke, ki z vsebnostjo 70 % etanola več kot zadostuje predpisom Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Po besedah direktorice podjetja, prof. dr. Aleksandre Lobnik, so se v kolektivu odločili za donacijo razkužil Zvezi prijateljev mladine Maribor zato, ker tudi podjetje sestavlja mlada ekipa, ki razmišlja o prihodnosti.

Donacijska predaja 100 litrov razkužil StaySafe se je izvedla 1.6. v prostorih Zveze prijateljev mladine Maribor. Sekretar ZPM, Božo Raušl je ob zahvali dodal še veselo novico, da otroci lahko pričakujejo poletne izlete in delavnice, ki bodo izvedene v skladu s priporočili in predpisi NIJZ.

23.12.

2016

Dedek Mraz obisk IOS v letu 2016

Pred prazniki je otroke IOS-a obiskal tudi Dedek Mraz z zajčkom in veveričko ter prinesel darila. Ne samo otroci, temveč tudi vsi zaposleni so prejeli darila od Dedka Mraza