NANOAPP 2013

DETAILS

Date

Location

Gallery

22.9 – 26.9. 2013

Portorož, Slovenia

View here

NANOAPP je najbolj znano znanstveno srečanje uglednih znanstvenikov s področja nanomaterialov. Ta zelo zanimiv dogodek je prva konferenca o nanomaterialih, ki je bila v zadnjih 20 letih pod okriljem IOS-a, Inštituta za okoljevarstvo in sezorje d.o.o.. Takšne konference znanstvenikom, po vsem svetu, ponujajo forum za predstavitev najnovejših raziskav in naprednih raziskav, odkritja na področju nanomaterialov. Poleg tega NANOAPP v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu 22. in 26. septembra 2013 praznuje »Prvo leto mnogih, ki prihajajo«.

NANOAPP je nosilec izmenjave idej, tehnik, poskusov in aplikacij na vznemirljivem in hitro razvijajočem se področju nanomaterialov, nanoznanosti in nanotehnologij. Takšna konferenca ponuja novo vrsto znanstvenikov in inženirjev platformo za predstavitev novih idej in prihodnjih usmeritev za nano skupnost na splošno. NANOAPP, zbor izrednega srečanja preteklih, sedanjih in prihodnjih nano-znanstvenikov, zagovarja enoten pristop pri ocenjevanju in obvladovanju potencialnih tveganj za zdravje ljudi, energijo in okolje, ki so lahko povezani z uporabo nanomaterialov in nanotehnologij.

Energija, okolje in zdravje ljudi so postali strateške prednostne naloge ne le na področju raziskav, temveč tudi na vseh področjih našega življenja. Hibridni materiali so že pokazali dobre obete pri obravnavi in ​​ponudbi rešitev na vsakem od teh prednostnih področij.